Rektorsgården AB
Alternativet för dig som har tröttnat på hotell!

Gamla Gefle ligger centralt i Gävle med 5 minuters promenad till Stortorget, tågstationen och söder med alla mysiga restauranger.
Ett stenkast från aktiviteterna på Södra Kungsgatan är det lugnt och stilla. Tiden stannar upp, och stadens ljud blir fort avlägsna. De gamla husen som trängs längs trånga kullerstensgränder är det enda som finns kvar efter "Saneringen" på 50-talet då en stor del av Gävles äldsta bebyggelse revs. Här har varje hus sin egen själ. De flesta är sneda och vinda med spännande vinklar och vrår. Det är mysigt att gå runt i gränderna, kika in i de gamla husen och fantisera om hur det ser ut på insidan.

I Rektorsgården bodde en gång i tiden läroverkets rektor men nu är här lägenheter med månadsvis uthyrning. Vi som äger huset bor själva i en av lägenheterna.
Söker du tillfälligt boende i Gävle och tycker att hotell är för opersonligt? Då är Rektorsgården det perfekta alternativet! Här bor du i ett modernt hus med 1700-talscharm, men med alla bekvämligheter. Att bo på hotell i all ära, men efter några dagar vill många gärna laga sin egen mat och kunna ta emot gäster – framför allt om man kommer långväga ifrån och med annan kultur. Skönt att efter jobbet få koppla av ”hemma”.


Om Rektorsgården Lägenheter Service och priser Kontakt